duminică, 4 august 2013


Anul trecut Novomatic AG, operatorul de jocuri Novoline, atins o cifra de afaceri de mai mult de 400 de milioane de euro. Mai presus de toate carte clasica de Ra, precursorul necontestat printre jocuri Novoline, a jucat un rol important în ea. Și într-adevăr, Cartea lui Ra se clasează printre jocurile cele mai palpitante și merită oferite în prezent de Novoline.

 Topic-înțelept, jocul este stabilit în Egiptul antic. Jucatorii pornit pentru lumea lor misterioase de piramide căutarea pentru cartea de Regele Soare Ra. Book of Ra se bazează pe simboluri tradiționale de carte, de la zece la Ace, precum și numeroase simboluri suplimentare care alcătuiesc emoția special de acest joc. Video Slot Cartea mașină de Ra are cinci role și nouă linii de plata disponibile, că jucătorii pot activa în funcție de dorințele lor. Cu simbolurile "/ -" se poate în primul rând regla înălțimea de joc.

Aceasta depinde numai de ei și apetitul lor de risc cât de multe dintre cele nouă linii de câștig care doresc să le utilizeze. Cu activarea de fiecare linie de plată suplimentare, acestea sporesc, de asemenea, sansele lor de a castiga si de perspectiva pentru câștigurile suculent.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!