duminică, 4 august 2013


Viking Age este un alt slot creat de BetSoft, care câștigă peste jucătorii de producție perfectă și rata de plată bun. Povestea din acest slot se învârte în jurul Viking fata Amma, care descoperă tainele lumii ei, respectiv, role ei. Cei care sunt ticsite cu simboluri de ori Viking: arme, nave, bijuterii, rune etc ...

 Slot are 5 role și 30 de linii. Pariurile au o gamă de 0,02 la 75,00 monede pe rotire. Acest slot nu conține simboluri sălbatice sau multiplicatori, dar o mulțime de alte caracteristici, ceea ce face jocul foarte profitabile. În general, jocul are trei (!) Diferite simboluri scatter.

 - Dacă jucătorul primește Simboluri Amma tine sau mai mult (fata Viking), recompensa este rotiri gratuite. În acest caz, role suplimentare îmbunătăți liniile anterior ajustate.

 - Noțiuni de trei sau mai multe căști Viking permite jucătorului introduce o poartă de piatră, decorate cu rune. Ajutarea Amma alegerea dreptul de Rune acordă rotiri gratuite, runde de bonus sau monede (viziona video).

 - Al treilea simbol scatter este Wrestling simbol Arm iar acest lucru este exact ceea ce această caracteristică face: Arm Wrestling Viking! Jucătorul alege un Viking și intră în duel. De fapt, acesta este un simplu joc de 50/50 sansa, dar animații și câștigurile se asigure că aceasta este caracteristica cea mai profitabile dintre toate. Chiar dacă jucătorul pierde această rundă, există încă o recompensa ...

 Cel mai bun lucru despre acest slot: Simbolurile scatter apar foarte regulat în comparație cu alte sloturi.

Dar, apoi, din nou, acesta este un aspect, bine cunoscut pentru sloturi BetSoft - ratele foarte mari de plată a compensațiilor. Toate în toate BetSoft a, din nou, facut totul cu acest slot! Grafica sunt de neegalat, iar sunetul și muzica sunt foarte bune. Mai ales convingătoare sunt caracteristici diferite, ceea ce face jocul acest slot extrem de plină de satisfacții. Într-un cuvânt: Viking Age este cu siguranta merita miza, fiind un slot care fascineaza jucător pentru mai multe ore.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!